miniBB ® miniBB®
miniBB Support Forums
 | Forums | Register | Reply | Search | Statistics | Manual |
Specific miniBB Support Forums / Specific /   

rss plugin with google reader

Author Guest
#1 | Posted: 19 Dec 2011 12:15 
Hi,

Forum feeds in google reader is seeing incomplete, because some posts are missing.

What is the problem, what do I do badly?

Author Paul
Lead Developer
#2 | Posted: 19 Dec 2011 13:54 | Edited by: Paul 
Would be nice to see a direct link to it, to check on.
Not quite clear what the problem is about.

Author attila_v
Registered
#3 | Posted: 20 Dec 2011 12:37 
the forum link: fixedgear.hu/forums/forum_index.php?action=vtopic&forum=2
rss link: fixedgear.hu/forums/rss2.php?

(sorry for links without code, i've not written 10 messeage to you yet).

Attila

Author Paul
Lead Developer
#4 | Posted: 20 Dec 2011 13:29 | Edited by: Paul 
So what's wrong? RSS appears nice to me in Firefox/iPad.

Validator says there is "Missing "charset" attribute for "text/xml" document". That's not quite a critical error, but you may try to fix it.

Overall, I think, again we are trying to investigate Google coders' mistakes...

Author attila_v
Registered
#5 | Posted: 20 Dec 2011 14:17 
Thank you for the quick answer.
In google reader my feeds never was good (my forum works from 2006, many thanks to miniBB), and I know, in Firefox or in GreatNews, or in rssOwl, or in Linux Liferea (and in my own C++ tool too) everything is perfect. Just the google reader behaves wrong, because not all of new topics are visible. I don't understand, why.

Author Paul
Lead Developer
#6 | Posted: 20 Dec 2011 16:08 
attila_v:
Just the google reader behaves wrong, because not all of new topics are visible. I don't understand, why.

Well, then you must ask Google guys about it, not miniBB :)
What we have in RSS, is just a standards-compatible feed.

If Google reader would give some points to think (debugging errors), we could move from there. But if they aren't, then sorry... I have no ideas as well.

Author attila_v
Registered
#7 | Posted: 20 Dec 2011 17:04 
OK, thank you again!

Attila

Author attila_v
Registered
#8 | Posted: 20 Dec 2011 18:24 
The problem's solved! In the $main_url variable (setup_option.php) had the "www" prefix in the domain name (why? I don't know!). It's confused google reader.
Merry Christmas!

Attila

Author Paul
Lead Developer
#9 | Posted: 20 Dec 2011 21:17 
Thanks for letting us know.

Specific miniBB Support Forums / Specific / rss plugin with google reader Top

Your Reply Click this icon to move up to the quoted message

 Short link for this topic:

 ?
You are welcome to post anonymously, by entering a nickname with no password (if the similar Username has not been taken yet), or by leaving both fields empty. If you have a forums account, you can also sign in from this page without posting a message, or sign in and post at once.


Before posting, make sure your message is compliant with our forum posting rules. If not, it may be locked or deleted with no explanation.
 
miniBB Support Forums Powered by Forum Software miniBB ® Features  Requirements  Demo  Download  Showcase  Gallery of Arts
Compiler  Premium Extensions  Premium Support  License  Contacts
Try the Captcha add-on: protect your miniBB-forums from the automated spam and flood.
Captcha Addon for miniBB