miniBB ® miniBB®
miniBB Support Forums
 | Forums | Register | Reply | Search | Statistics | Manual |
Specific miniBB Support Forums / Specific /   

forums not visible

Author cleargoal
Registered
#1 | Posted: 26 Feb 2013 14:48 
Paul my dear,
now at your 'Download' page is available only version 3.0. I downloaded it and tried to launch. It works some strange: I created 3 forums, but only one of them is visible and rest are looks like no exist. In DB there are all. How to make visible all forums I need?
Sincerely yours

Author Paul
Lead Developer
#2 | Posted: 26 Feb 2013 16:38 
cleargoal:
now at your 'Download' page is available only version 3.0.

Yes, it's the latest release. I am working these days on 3.0.1. It's not yet released.

cleargoal:
I created 3 forums, but only one of them is visible and rest are looks like no exist. In DB there are all. How to make visible all forums I need?

Make sure you didn't touch this in setup_options.php:

$viewTopicsIfOnlyOneForum=0;

if it has the value of 1, set it to 0.
Read manual for more of what this setting means and what for it should be set up.

Author cleargoal
Registered
#3 | Posted: 26 Feb 2013 18:18 
Paul
thanks for your reply. I did all as you instructed me and now it looks good. Thanks one more!

Author cleargoal
Registered
#4 | Posted: 26 Feb 2013 18:21 
by the way, in my topic post I checked a box for e-mail notification but not got any :0((

Author Paul
Lead Developer
#5 | Posted: 26 Feb 2013 18:38 
cleargoal:
by the way, in my topic post I checked a box for e-mail notification but not got any :0((

It also depends on the setting configuration.

Author cleargoal
Registered
#6 | Posted: 26 Feb 2013 19:23 
Paul:
cleargoal:
by the way, in my topic post I checked a box for e-mail notification but not got any :0((

It also depends on the setting configuration.

OK. I checked email notification box here at your site. Is it setting disabled here?

Author Paul
Lead Developer
#7 | Posted: 26 Feb 2013 19:58 
We have here:

$emailusers=1;
$genEmailDisable=0;

If you don't get the notification message, there could be other reasons for this.

Author cleargoal
Registered
#8 | Posted: 26 Feb 2013 22:17 
Oh... notification message finally came. A case is simple - delaying.
So, all right.

Now I have one more trouble: I posted to forum a testing message with links but no links are active as a text format like 'link_ru' nor a link inside 'url' BB code.
What I need to do for activating links?

Author Paul
Lead Developer
#9 | Posted: 26 Feb 2013 22:38 
cleargoal:
What I need to do for activating links?

You may try to play with $allowHyperlinks option.
It actually means how many posts a member should do before he's able to put hyperlinks.

By default it's equal to 0, i.e. disabled, but I may suspect you possibly changed it :)

Author cleargoal
Registered
#10 | Posted: 26 Feb 2013 23:47 
Thanks! It works!

Specific miniBB Support Forums / Specific / forums not visible Top

Your Reply Click this icon to move up to the quoted message

 Short link for this topic:

 ?
Only registered users are allowed to post here. Please, enter your username/password details upon posting a message, or register first.


Before posting, make sure your message is compliant with our forum posting rules. If not, it may be locked or deleted with no explanation.
 
miniBB Support Forums Powered by Forum Software miniBB ® Features  Requirements  Demo  Download  Showcase  Gallery of Arts
Compiler  Premium Extensions  Premium Support  License  Contacts
Get the Captcha add-on: protect your miniBB-forums from the automated spam and flood.
Captcha Addon for miniBB